Νίκου Βασιλική Νηπιαγωγείο Δημιουργίας

ΒΡΑΒΕΙΟ ΟΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ 2018 -ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ -ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗΣ

ΟΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ -ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ-ΚΟΚ.-ΒΡΑΒΕΙΟ.
2ο Βραβείο για το 4ο Νηπιαγωγείο Κοζάνης-Κατηγορία ταινία, από το Υπουργείο Παιδείας,Έρευνας και Θρησκευμάτων /Εκπαιδευτική Ραδιοτηλεόραση και το ΙΟΑΣ -Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας Πάνος Μυλωνάς...
Στο δρόμο με προσοχή...!!!

Ανακοίνωση  για την εκδήλωση  της Βράβευσης από το Υπουργείο Παιδείας,Έρευνας και Θρησκευμάτων /Εκπαιδευτική Ραδιοτηλεόραση και το ΙΟΑΣ -Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας Πάνος Μυλωνάς
Η πρόσκληση για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης ...
Το πρόγραμμα της αφίσας έχει έργο ζωγραφιάς από το δικό μας έργο ... Τη Νεράϊδα Δρομένια και το μαγικό ραβδί του Κ.Ο.Κ. Μεγάλη  η έκπληξη και η τιμή ...!!
Η ΝΕΡΑΙΔΑ ΔΡΟΜΕΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΡΑΒΔΙ ΤΟΥ Κ.Ο.Κ.-ΠΑΡΑΜΥΘΙ...

Η δημοσίευση της βράβευσης στην ιστοσελίδα του ΙΟΑΣ -Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας Πάνος Μυλωνάς...
Η δημοσίευση της βράβευσης στο site του Υπουργείου Παιδείας,Έρευνας και θρησκευμάτων.     Εδώ...και Υπουργείο Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων .
και το παρακάτω :
Σχολικές μονάδες από όλη την Ελλάδα, από την Λέσβο μέχρι τη Χαλκιδική και από την Κοζάνη μέχρι την Κρήτη, παρουσίασαν τις βραβευμένες δημιουργίες τους (ταινίες μικρού μήκους, σποτ και ψηφιακές εφαρμογές), με θέμα τη σημασία της κυκλοφοριακής αγωγής και της τήρησης των κανόνων του Κ.Ο.Κ., τονίζοντας την ανάγκη να συμπεριφερόμαστε στο δρόμο με προσοχή, για να μπορούμε όλοι μας, οδηγοί και πεζοί, να είμαστε ασφαλείς. Οι δημιουργίες των παιδιών συνδυάζουν πρωτότυπο σενάριο, εντυπωσιακές εικόνες, μουσική, παιχνίδια και ψηφιακά μέσα, για να μεταφέρουν με δημιουργικό και ευρηματικό τρόπο τα κοινωνικά τους μηνύματα και να ευαισθητοποιήσουν τους πολίτες.
Αποτελέσματα Διαγωνισμού:
Κατηγορία ταινίας
Κατηγορία σποτ
Κατηγορία εφαρμογής με αξιοποίηση εργαλείων Web2.0
Τέλος, η επιτροπή αξιολόγησης αποφάσισε να απονεμηθεί έπαινος συμμετοχής σε όλα τα σχολεία που έλαβαν μέρος στο διαγωνισμό.
Έναρξη της εκδήλωσης...

Οι στιγμές της βράβευσης...Στιγμές γεμάτες από συγκίνηση,χαρά και περηφάνεια...!!!
Το βραβείο μου παρέδωσε ο Δημήτριος Παπαγιαννίδης, Γενικός Διευθυντής Στρατηγικού Σχεδιασμού και Οδικής Ασφάλειας του Υπουργείου Μεταφορών και Υποδομών.


 Με την παραολυμπιονίκη πρωταθλήτρια Κοροκίδα Δήμητρα και τη Βάσω Μυλωνά  Πρόεδρο του ΙΟΑΣ- Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας Πάνος Μυλωνάς...






Έξω από το κέντρο πολιτισμού -Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.


Προβλήθηκαν αποσπάσματα από το παραμύθι μας ...Η ΝΕΡΑΙΔΑ ΔΡΟΜΕΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΡΑΒΔΙ ΤΟΥ Κ.Ο.Κ.-ΠΑΡΑΜΥΘΙ... 2ο Βραβείο στην κατηγορία Ταινίας.



Με τον ιππότη της οδικής ασφάλειας  τον ΄΄Ευγενούλη΄΄.
 Με την πρόεδρο του Ι.Ο.ΑΣ.-  Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας- Πάνος Μυλωνάς ,Βάσω Μυλωνά , μητέρα του Πάνου Μυλωνά...
Δημοσίευση της βράβευσης μας σε πολλά site και ιστοσελίδες...



Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος  & Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος