Νίκου Βασιλική Νηπιαγωγείο Δημιουργίας

EUREGION 2017-2ο ΒΡΑΒΕΙΟ

EUREGION 2017-2018.

Κλίμα υπερηφάνειας στη βράβευση των μαθητών που συμμετείχαν στο διαγωνισμό «EUREGION 2017» στην Κοβεντάρειο Βιβλιοθήκη Κοζάνης.

Απονομή 2ου βραβείου για το 4ο Νηπιαγωγείο Κοζάνης στο μαθητικό διαγωνισμό Euregion 2017.Βίντεο:Ανακύκλωση, στην κατηγορία Πολυμεσικό μέσο με τη χρήση ΤΠΕ-«Βράβευση έργων Europe in my Region».

Σε κλίμα συγκίνησης και περηφάνιας πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 8 Νοεμβρίου, στην Κοβεντάρειο Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης η βράβευση των μαθητών που συμμετείχαν στο μαθητικό διαγωνισμό «Η Ευρώπη στην Περιφέρειας της Δυτικής Μακεδονίας – EUREGION 2017″ με θέμα “Διαγωνισμός Φωτογραφίας, Ζωγραφικής- Σκίτσου, Λογοτεχνικής Έκφρασης και Πολυμεσικού Έργου με χρήση Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΤΠΕ) για τους μαθητές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας» ο οποίος πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της πανευρωπαϊκής εκστρατείας #EUROPE IN MY REGION και συνδιοργανώθηκε από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος Δυτικής Μακεδονίας και την Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας.Κατά την εκδήλωση απονομής των βραβείων, που αποτέλεσε και την ολοκλήρωση του διαγωνισμού, η αίθουσα της Βιβλιοθήκης πλημμύρισε από γονείς και εκπαιδευτικούς που βρέθηκαν εκεί για να καμαρώσουν τους μικρούς δημιουργούς. Τη βραδιά πλαισίωσε μουσικά το Μουσικό Σχολείο Πτολεμαΐδας, ενώ στον χώρο της εκδήλωσης θα υπήρχε και η έκθεση του συνόλου των έργων των μαθητών που συμμετείχαν στο διαγωνισμό. Σημειώνεται ότι η διοργάνωση του διαγωνισμού και της εκδήλωσης απονομής βραβείων συγχρηματοδοτήθηκαν από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και από Εθνικούς Πόρους.
Αποτελέσματα του διαγωνισμού στο παρακάτω link:http://dipe.koz.sch.gr/…/3419-anakoinopoihsh-pinaka-nikiton…
Δημοσίευση της βράβευσης μας στον Πρωινό λόγο Κοζάνης:Πατάμε το παρακάτω ...
Φωτογραφίες από την τελετή της εκδήλωσης ...Με τα αστεράκια μου ....Τα παιδιά μου επί σκηνής για την απονομή του βραβείου.
 Με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρο Καρυπίδη και τον  Γιάννη Γκίκα,δάσκαλο του Δημοτικού σχολείου Βελβεντού Κοζάνης .
 Με τον Περιφερειακό Διευθυντή Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας Κωνσταντίνο Κωνσταντόπουλο και τον  Γιάννη Γκίκα,δάσκαλο του Δημοτικού σχολείου Βελβεντού Κοζάνης .